Reseptiin laitoin sekaan marianne crushia, vaikka sitä ei ollut ohjeessa. Olen jo kokeillut normaalia mutakakkua, niin ajattelin että vaihtelu virkistää.
Ohje
Tarvitset
- 4 kpl kanamunia
- 200 g tummaa leivontasuklaata
- 200 g voita/margariinia
- 2 dl sokeria
- 2,5 dl vehnäjauhoja
- korppujauhoja
Tee näin
Voitele ja korppujauhota irtopohja vuoka.
Sulata suklaa ja voi kattilassa miedolla lämmöllä.
Sekoita hieman jäähtynyt suklaamassa munasokerivaahtoon.
Lisää pikkuhiljaa jauhot, älä laita kaikkia jauhoja kerralla - taikinan kuuluu säilyttää kuohkeutensa!
Kaada taikina vuokaan ja laita vuoka uunin alatasoon.
Paista 15 min ja anna kakun hieman jäähtyä ennen koristelua.
Koristele kakku haluamallasi tavalla, itse laitoin tomusokeria ja ripottelin päälle mariannerakeita.

Koristele kakku haluamallasi tavalla, itse laitoin tomusokeria ja ripottelin päälle mariannerakeita.

Kakusta tuli oikein maukas, eikä ollenkaan liian makea, kun marianne crush raikasti sitä mukavasti ♥
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti